f secure logo

Kemiön Puhelimen F-Secure tietoturvapaketti tekee arjestasi turvallisemman

 

Suojaa perheesi kaikkia laitteita F-Secure TOTAL tietoturvapaketilla

Tietoturvapaketti antaa kattavan suojan koko perheen laitteille. Se on palkittu tietoturvaohjelmisto, joka suojaa sinua viruksilta, troijalaisilta ja kiristysohjelmilta. Tietoturvapaketti suojaa myös pankkiyhteytesi. Voit asettaa aikarajoituksia lastesi internetin käytölle. Koko perheesi voi surffata turvallisesti niin pöytäkoneilla kuin mobiililaitteilla. Voit suojata Windows-, Mac- ja Android-laitteiden lisäksi iOS-laitteita, kuten iPhone- ja iPad-laitteita.

 • Nopea asennus
  Tietoturvapaketti on nopea asentaa ja se pysyy automaattisesti ajan tasalla. Voit koska tahansa lisätä tai poistaa laitteita turvan piiristä.

 • Suoja viruksia vastaan
  Tietoturvapaketti suojaa puhelimet, tabletit ja tietokoneet viruksilta, troijalaisilta, vakoiluohjelmilta ja muilta verkossa vaanivilta tietoturvauhkilta.

 • Turvalliset verkkomaksut
  Tietoturvapaketti suojaa verkkopankin käytön ja verkko-ostokset. Kukaan ei pääse yhteyden väliin.

 • Roskapostien ja puheluiden esto
  Tietoturvapaketti estää ei-toivotut puhelut, tekstiviestit ja roskapostit.

 • Suoja identiteettivarkauksien varalle
  Tietoturvapaketti suojaa identiteettivarkauksilta verkossa ja turvaa henkilökohtaiset tietosi.

 • Kadonneen laitteen paikannus
  Tietoturvapaketin monipuolisiin ominaisuuksiin kuuluu myös se että kadonnut tai varastettu mobiililaite voidaan jäljittää ja voidaan estää mobililaitteen sisällön päätymistä vääriin käsiin.

 • Lapsiturva
  Tietoturvapaketti suojaa lapsia verkon haitallisilta sisällöiltä. Myös verkossa käytettyä aikaa voidaan rajoittaa, esim. yhteensä 3 h/vuorokausi kaikille lapsen käyttämille laitteille.

 • Helppo hallinnointi
  Voi käyttää tietoturvapakettia kätevästi itsepalveluportaalin kautta. Eri laitteisiin asennetun tietoturvan hallinnoiminen on helppoa ja nopeaa.


Seitsemän syytä valita F Secure TOTAL

 1. Suojaudut tehokkaasti viruksilta, troijalaisilta, vakoiluohjelmilta ja muilta verkon turvallisuusuhilta
 2. Käytät nettipankkia turvallisesti
 3. Asetat turvalliset rajat lapsesi netin käytölle
 4. Paikannat ja lukitset tai tyhjennät kadonneen puhelimen
 5. Teet verkko-ostokset turvallisesti
 6. Estät ei-toivotut puhelut, tekstiviestit ja roskapostin
 7. Turvaat henkilökohtaiset tietosi.


F-Secure TOTAL-palvelulla vanhempi pystyy turvaamaan lasten internetkäytön, suojaamaan heitä haitallisilta sisällöiltä ja rajoittamaan heidän nettiaikaansa.

 

Salasanojen hallintaohjelma ID-PROTECTION

 • Salasanojen tallennus – Tallenna kaikki salasanat, kirjautumistunnukset, sähköpostiosoitteet, PIN-koodit ja luottokortti- ja verkkopankkitunnukset turvallisesti
 • Salasanojen tila – ID-Protection auttaa parantamaan salasanoja ryhmittelemällä ne niiden laadun perusteella.
 • Salasanavuodot – Mobiililaitteeseesi tulee ilmoitus, jos suosittu palvelu hakkeroidaan ja tilisi saattaa olla vaarassa.
 • Premium-versio – Voit synkronoida kaikki salasanat suojatusti kaikissa laitteissasi, mikä helpottaa niiden käyttöä paikasta riippumatta.

Yksityisyyssovellus VPN

 • Suojattu ja yksityinen – VPN piilottaa todellisen IP-osoitteesi käyttämiltäsi palveluilta. Edes Internet-palveluntarjoajasi ei näe, mitä teet verkossa. Emme kirjaa tietoliikennettäsi.
 • Pääsy estettyihin sisältöihin – Muuttamalla virtuaalista sijaintiasi voit välttää netissä olevan sisällön käyttöön liittyviä rajoituksia. Tämä tarkoittaa esimerkiksi, että ulkomaanmatkallasi voit käyttää sellaisia kotimaisia nettipalveluja, jotka eivät muuten toimi ulkomailla. 
 • Wi-Fi-suojaus – Suojaamattomissa julkisissa Wi-Fi-verkoissa ulkopuolisten on helppo päästä käsiksi tietoihisi. VPN suojaa sinut myös avoimissa Wi-Fi-verkoissa.
 • Turvallista surffailua – VPN estää tarpeettomat kolmansien osapuolten seurantasivustot ja muutoin haitalliset sivustot. Tämä estää mainostajia tekemästä rahaa tietosuojasi kustannuksella. 

F-Securen tietoturvatuotteet ovat voittaneet monia alalla arvostettuja palkintoja, kuten AV-TEST Best protection -palkinnon vuonna 2018.

 

F-Secure Total

Valitse sopivin paketti

F-Secure TOTAL 1 3,90 € / kk
F-Secure TOTAL 2 4,90 € / kk
F-Secure TOTAL 3 6,90 € / kk
F-Secure TOTAL 5 8,90 € / kk
F-Secure TOTAL 8 11,90 € / kk
F-Secure TOTAL 10 13,90 € / mån

1–10 laitetta


F-Secure TOTAL suojaa yhtä monta laitetta kuin nimessä mainitaan, esim.
F-Secure TOTAL 5 antaa käyttöösi lisenssit viidelle laitteelle.
F-Secure SAFE 1 on jatkossa F-Secure Total 1, joka sisältää seuraavat ominaisuudet


PANKKITOIMINTOJEN SUOJAUS
Selaa Internetiä ja työskentele huoletta sekä hoida verkko-ostokset ja pankkitoiminnot turvallisesti.

VIRUSTORJUNTA
Palkittu ohjelmisto* suojaa laitteesi viruksilta, troijalaisilta, vakoiluohjelmilta ja kiristyshaittaohjelmilta. F-Secure Total uudistuu monipuoliseksi tietoturvapalveluksi.

WIFI SUOJAUS
Suojaa yksityisyytesi myös suojaamattomassa julkisessa WiFi:ssä. Kaikki liikenne on salattua, eikä sitä voi siepata.

HENKILÖTIETOJEN SEURANTA
Yhdistää tietoturva-analyytikoiden työn ja ympärivuorokautisen pimeän verkon seurannan ja etsii henkilötietojasi ilmenneistä tietovuodoista.


Mikäli haluat päivittää pakettisi uuteen Total 2-pakettiin tai käytössäsi on F-Secure TOTAL 3 tai suurempi paketti, palveluusi kuuluu lisäksi,

SALASANAHOLVI
Pienennä riskiäsi joutua henkilöllisyysvarkauksien uhriksi luomalla vahvoja ja ainutlaatuisia salasanoja ja synkronoimalla ne kaikkien laitteidesi välillä.

 

 

KIT LOCKER varmuuskopiointipalvelu

castle 2


Varmuuskopiointi - Varmista tietosi

100 % kotimainen varmuuskopiointipalvelu niin yksityisille kuin yrityskäyttöönkin. Automaattinen varmuuskopiointipalvelu hoitaa tiedostojen varmuuskopioinnin huomaamattomasti ja tehokkaasti ja se on saatavana pienille ja keskisuurille yrityksille, tietokeskuksille, kannettaviin tietokoneisiin, yksittäisiin toimitiloihin, palvelimille, virtuaaliympäristöihin jne. Kaiken tämän lisäksi voimme räätälöidä juuri sinun tarkoituksiisi sopivan ratkaisun. Kysy lisää asiakaspalvelustamme 02 420 742.

Varmuuskopiointi   
 KIT Locker 10 GB   5,08
 KIT Locker 30 GB  18,60
KIT Locker 40 GB  24,80

 Kaikki hinnat sisältävät alv. 24 %