Mikä on KIT IPTV?

Lähes 200 kanavaa suoraan boksin kautta

Kemiön Puhelin Oy on toimittanut IPTV-palvelua, joka on digitaalinen TV-palvelu laajakaistaverkossa, Kemiönsaaren asukkaille vuodesta 2011. IPTV -palvelulla pääset eroon satelliittiantennista etkä myöskään joudu suorittamaan kanavaetsintöjä nähdääksesi kanavia. Tämän lisäksi yksi palvelu riittää kaikille TV-laitteillesi. Kaikki löytyy siis valmiina TV-boksista jonka kytket laajakaistaterminaaliisi.

Kemiön Puhelin tarjoaa erilaisia kanavapaketteja IPTV katseluun. Kemiön Puhelimen kolme peruspakettia Small, Medium ja Large tarjoavat jokaiselle jotakin; urheilu, lastenohjelmat, uutiset, luonto, sarjat, elokuvat ja musiikkia. Yhteensä Kemiön Puhelin tarjoaa lähes 200 erilaisia kanavaa joista 43 on HD-kanavia korkealaatuisella kuvanlaadulla sekä 19 webbradiokanavaa. Voit vuokrata elokuvia ja nauhoittaa ohjelmia.

 

ReTV-ominaisuudella sinulla on mahdollisuus mennä ajassa viikko taaksepäin jotta voit katsella juuri sinun haluamasi ohjelmat. ReTV:n ohjelma-arkisto päivitetään automaattisesti. Tätä palvelua ei löydy jokaiselle kanavalle tekijänoikeussyistä.

 

Peruspaketit

Peruspakettimme ovat Small, Medium sekä Large. Medium -pakettiin sisältyvät kaikki kanavat Small ja Medium pakettiin. Large pakettiin sisältyy kaikki kanavat paketeista Small, Medium sekä Large. Peruspakettien, lisäpakettien, lisäkanavien sekä lisäpalveluiden hinnat löytyvät menusta kohdasta "hinnasto".

 

Vuokraelokuvat

Meiltä voit kätevästi vuokrata elokuvia painamalla menunäppäintä kauko-ohjaimella. Selaa ohjaimen nuolinäppäimillä otsikkoon "Elokuvat" ja näppäile ostokoodisi. Tällä hetkellä löytyy kaksi vuokraamoa. Toinen on SF Anytime joka on avoin kaikille ja toinen on SF Anytime Aikuinen johon tarvitset ostokoodisi. Kun vuokraat elokuvan voit katsella sitä kuinka monta kertaa kuin haluat 24 tunnin sisällä. Vuokrausmaksu tulee seuraavalla IPTV-palvelulaskulla helppoa ja kätevää.

Nauhoita (SPIN+ &RETV)

Nauhoita suosikkiohjelmasi SPIN+ ominaisuudella

SPIN+

SPIN+ on lisäpalvelu jonka voit ostaa IPTV-palveluusi hintaan 5€/kk. SPIN+ mahdollistaa rajaton määrä nauhoituksia jotka säilyvät arkistossasi 6kk. Tämän lisäksi voit myös pysäyttää ja taas jatkaa live ohjelmien katselua ja laittaa esim. lempisarjasi automaattiseen nauhoitukseen yhdellä valinnalla.

 

RETV

ReTV:llä sinulla on mahdollisuus mennä ajassa viikko taaksepäin jotta voit katsoa juuri niitä ohjelmia joita haluat. ReTV kirjaston päivitys tapahtuu automaattisesti. Tätä palvelua ei löydy jokaiselle kanavalle tekijänoikeussyistä.

MOBIILI IPTV

Katso mobiili IPTV

2€:lla/kk voit tilata mobiili IPTV palvelun.

Ilmoita asiakaspalveluumme niin aktivoimme palvelun.

Mobiilipuhelin tai tablettitietokone

Jotta voit katsoa TV:tä mobiilipuhelimella tai tablettitietokoneessa sinun on ladattava appi App Storesta tai Google Play:sta, riippuen siitä onko sinulla Apple tai Android laite. Apin löydät etsimällä nimellä Ålcom IPTV. Kirjaudut henkilökohtaisilla tunnuksillasi jotka olet saanut meiltä. Tällä tavalla voit katsoa tablettitietokoneella, mobiilipuhelimella ja Smart-TV:llä. Jotta voisit käyttää appia, sinulla on oltava Kemiön Puhelimen IPTV-palvelu voimassa.

Android
iOS

pdf Chrome opas IPTV

Tietokone

Jos haluat katsoa tietokoneella pääset palveluun osoitteessa www.kitiptv.fi ja kirjaudut henkilökohtaisilla tunnuksillasi. Palvelu toimii Chromella tai Safarilla.