Puzzelbit webben

Onko sinulla kokemusta taloushallinnon työtehtävistä ja pidätkö laskutuksesta sekä muista talouteen liittyvistä tehtävistä? Jos sinulla myös on kokemusta tai kiinnostusta myynnistä ja markkinoinnista, olet etsimämme henkilö.


Tehtävien kuvaus
Talouspuolella työskentelee kaksi henkilöä. Työtehtäväsi olisi ensisijaisesti laskutus, joka koostuu kuukausimaksujen laskutuksesta 6 kertaa vuodessa, juoksevasta laskutuksesta sekä muista talous- ja toimistotehtävistä.

Tehtävään kuluu myös osallistuminen kuidun sekä yhtiön muiden palveluiden myyntiin ja markkinointiin.

 

Mitä tarjoamme sinulle
Tarjoamme sinulle monipuolisen työn erinomaisten kollegoiden parissa. Paikallinen teleyrityksemme kuuluu Finnet-konserniin ja toimintamme sijoittuu Kemiönsaarelle. Työn kehitystä ja tukea tuovat kollegat ja yhteistyökumppanit ympäri Suomea, jotka muodostavat vahvan osaamisverkoston.

Sinulla on mahdollisuus olla mukana kehittämässä yrityksen palveluita, jotta voimme jatkossakin tarjota parhaat tietoliikenneratkaisut asiakkaillemme toiminta-alueellamme.

 

Mitä odotamme sinulta?
Tarjoamme koulutusta kaikissa tehtävissä, mutta odotamme sinulta:

- Kokemusta laskutuksesta ja/tai vastaavista taloushallinnon tehtävistä
- Kiinnostusta myyntityöstä, kokemus katsotaan eduksi
- Kiinnostusta markkinoinnista, kokemus katsotaan eduksi
- Avoin uusille haasteille ja joustava työtehtävien suhteen
- Palveluhenkinen
- Vastuullinen
- Hyvä suomen ja ruotsin kielitaito

 

Hae meille!
Lisätietoja työtehtävästä antaa: Christian Lindroos, christian.lindroos(a)kimitotelefon.fi, 02 420 735

Hae tehtävää lähettämällä vapaasti muotoiltu hakemus palkkatoiveineen sekä ansioluettelo osoitteeseen: christian.lindroos(a)kimitotelefon.fi
viimeistään 5.3.2023.


Työn luonteen takia, tarkastamme luottotiedot sekä mahdolliset liikesuhteet.

 

Kemiön Puhelin on aikaansa seuraava vuonna 1901 perustettu yritys, joka tarjoaa paljon muutakin kuin perinteisiä puhelinpalveluja. Kemiön Puhelin panostaa määrätietoisesti nykyaikaisiin IT-palveluihin, kuituyhteyksiin kotitalouksille, nopeisiin Internet liittymiin, puhe- ja TV-palveluihin. Kemiön puhelimen verkkotoimialue on Kemiönsaari.