Kemiön Puhelin laajentaa voimakkaasti kuituverkkoaan Kemiönsaarella. Kuituverkko on ratkaiseva elektronisten palvelujen saatavuuden kannalta jo nyt mutta erityisesti tulevaisuudessa. On jo nyt viisasta pohtimaan mikä tilanne on omalla asuinalueella, yrityksen toimipaikalla tai kesämökillä. Useammissa tapauksissa kysyntä ratkaisee rakennetaanko kuituverkkoa alueelle tai ei.

Tarkista alueesi kuitusaatavuutta kartasta ja ilmoita kiinnostuksesi tai ottakaa yhteyttä.

Alueet jotka tällä hetkellä ovat rakenteilla/suunnitteilla:

 

Bredviken-Synderstö

Lammala-Illo-Gräggnäs-Runsö

Kila

Hitis

Högsåra

TIEDOTE

Suomen tulevaisuus on valokuidun varassa

Kuituhanke valaisee Suomen asemaa teknologisen kehityksen kärkimaana

Paikallisten tietoliikenneyhtiöiden muodostama Finnet-liitto ry on käynnistänyt kolmevuotisen "Suomi tarvitsee kuitua" -hankkeen. Tarkoituksena on kasvattaa tietoisuutta siitä kuinka valokuituverkko vaikuttaa Suomen tulevaisuuteen ja teknologian kehitykseen sekä ennen kaikkea varmistaa, että 5G tulee myös kasvukeskusten ulkopuolelle. "Odotettu 5G tarvitsee valokuidun toimiakseen", sanoo Finnet-liiton toimitusjohtaja Jarmo Matilainen.

Vain valokuidun avulla voidaan rakentaa kattava 5G-verkko

Langattoman tiedonsiirron seuraava suuri kehitysaskel on 5G, jota hyödyntävien laitteiden ja sovellusten määrä kasvaa jatkuvasti. Vain valokuitu voi tarjota riittävän nopean ja luotettavan runkoverkon, jonka 5G tarvitsee toimiakseen. Finnetin hanke kannustaa kasvukeskusten ulkopuolella sijaitsevia omakotitalouksia tutustumaan oman alueensa valokuitumahdollisuuksiin. Valokuidun lähes rajaton kapasiteetti riittää vuosikymmeniksi eteenpäin, joten sillä toimivat myös tulevien älykotien tarvitsemat palvelut.

Sivustolla aina ajankohtaista asiaa valokuidusta

Hankkeen sivustolla suomitarvitseekuitua.fi julkaistaan ajankohtaista tietoa ja videopuheenvuoroja, joista ensimmäisissä Punkaharjulla toimiva matkailuyrittäjä Saimi Hoyer sekä eSport-pelaaja Jere Alanen antavat konkreettisia käytännön esimerkkejä siitä, millaisia etuja ja palveluita valokuitu ihmisille mahdollistaa. Viihdekäytön lisäksi esimerkiksi talotekniikka, etätyöt ja yhä enemmän myös terveydenhuolto edellyttävät nopeita tietoliikenneyhteyksiä. Sivuston kautta on helppo kartoittaa oman paikallisen alueen kuitutilanne ja näin pohtia olisiko oma kotikin aika liittää valokuituverkkoon.

Lisätiedot

Christian Lindroos

​Verkställande direktör

02 420735

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Finnet-liitto ry on alueellisten tietoliikenneyhtiöiden edunvalvonta ja yhteistyöelin. Finnet-liittoon kuuluu 23 jäsenyhtiötä tytär- ja osakkuusyhtiöineen, joiden liikevaihto oli vuonna 2016 yhteensä noin 373 miljoonaa euroa. Yhtiöt työllistävät yhteensä yli 2 000 henkilöä.

Yhtiön kivijalkateksti

Suomalaisissa antennitelevisioverkoissa siirrytään 31.3.2020 mennessä käyttämään pelkästään uutta DVB-T2-lähetystekniikkaa. Jotta televisiolähetyksiä on mahdollista katsoa tämän jälkeen antenniverkon kautta, tarvitaan televisio tai digiboksi, jossa on DVB-T2-viritin.

 

Kemiön Puhelimen Watson TV-palvelu toimii kaikilla TV-laitteilla myös tulevaisuudessa.

 

 Tarkista linkistä, toimiiko telkkarisi vielä 2020

https://toimiikotelkkarini.fi/

infotillfälle

Talviolympialaiset Watsonissa

YLE esittää TV1 ja TV2 kanavilla muiden ohjelmien ohella mm. eri hiihtolajeja sekä YLE Areenassa nettilähetyksiä. Näihin liittyy rajoituksia, esim. YLE:n TV-kanavilla ei saa esittää kisatapahtumia klo 19-21 ja YLE Areenassa ei saa olla samanaikaisesti enempää kuin viisi olympialaisiin liittyvää sisältöä. YLE ei myöskään esitä miesten jääkiekkoa omilla kanavillaan.

TV5 lähettää kaikki Kiekkoleijonien ottelut suomeksi selostettuna. Tämän lisäksi TV5 lähettää erilaisia koosteita ja myös muita lajeja. Watsonissa kanavapaikat 10 ja HD kanava 37.

Näin talvilomakaudella lähetyksiä halutaan katsella myös muualla kuin kotisohvalla. Tämän mahdollistaa mm. Watson-palvelu joka tuo Eurosportit HD-kuvalla jopa älypuhelimeen tai tablettiin.  Watson todella hemmottelee penkkiurheilijoita, sillä Eurosport 1 ja 2 näkyvät kisojen ajan Watsonissa maksutta. Kanavapaikat Eurosport 1 kanava 21, HD kanava 121, Eurosport 2 kanava122, HD kanava 123

 

WATSON-PALVELUN PERUSKANAVIIN JA KANAVAPAKETTEIHIN MUUTOKSIA JOULUKUUSSA

Hyvä asiakas,

Watson-palvelun peruskanavavalikoima uudistuu joulukuun aikana. Maksuton Next -kanavapaketti poistuu valikoimasta, tilalle tulee runsaasti maksuttomia lisäkanavia, jotka ovat katseltavissa ilman erillistä tilausta. Vapaasti katseltavien kanavien valikoima kasvaa ja käytössäsi on jatkossa 39 kanavaa. Uusina HD kanavina valikoimiin tulee muun muassa AVA HD, Sub HD ja FOX HD. Listan uusista peruskanavista ja maksuttomista lisäkanavista näet osoitteesta www.watson.fi/fi/tuki/usein-kysyttyä. Uudet kanavat tulevat katseltaviksi 12.12.2017. Mikäli uudet kanavat eivät kuitenkaan näy muutospäivän aikana, käynnistä Watson-päätelaitteesi uudelleen.

Muuttuvat kanavapaketit.

Muuttuvat kanavapaketit Kanavapaketin uudet kanavat 12.12.2017 alkaen Hinnat muuttuvat 1.1.2018
Swedish SVT1 HD, SVT2 HD, TV4 HD Västerbotten, Barnkanalen/SVT24 HD Nykyinen hinta 4,30 €/kk 1.1.2018 alkaen 6,20 €/kk
Swedish Extra DR1 HD, NRK1 HD Nykyinen hinta 4,80 €/kk 1.1.2018 alkaen 6,80 €/kk
Discovery Discovery Channel Nykyinen hinta 11,60 €/kk 1.1.2018 alkaen 9,90 €/kk

Kanavapakettien uudet kanavat ovat katseltavissa 12.12.2017. Laskutus muuttuu uuden hinnoittelun mukaiseksi 1.1.2018.

Kanavapaketit, jotka poistuvat 1.1.2018

Kanavapaketit jotka poistuvat valikoimasta 1.1.2018 ovat Stingray, Nordic HD, News, Base, BBC, Europe, Sports, TV Mini ,TV Mix Mini ja HustlerTV. Poistuvien kanavapakettien laskutus päättyy automaattisesti eikä edellytä sinulta mitään toimenpiteitä.

Uutena kanavapakettina valikoimiin tulee Elisa Mix S paketti (9,90 €/kk), jonka voit  tilata vaikka poistuvien TV-Mix tai TV Mix Mini -pakettien tilalle.

Muutos koskee sekä toistaiseksi voimassaolevia että määräaikaisia sopimuksia. Muutoksen yhteydessä sinulla on oikeus irtisanoa määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva sopimuksesi heti.

Lisätietoa muutoksesta

Löydät tietoa kanavapakettien sisällöistä osoitteesta www.watson.fi/fi/tuki/usein-kysyttyä

 

TURVAPAKETTI-palvelu antaa nyt entistä paremman suojan koko perheen laitteille!
Päivitämme F-Secure TURVAPAKETTI-palvelun vastaamaan entistä paremmin koko perheen tietoturvatarpeita. Samalla palvelun ulkoasu ja hallintasivusto uudistuvat. Uudet ominaisuudet päivitetään palveluun automaattisesti. Nykyisissä laitteissasi olevaa TURVAPAKETTI-palvelua ei siis tarvitse asentaa uudelleen. Voit jatkaa palvelun käyttöä normaalisti ja laitteesi ovat edelleen suojattuja.

Watson-palvelun kehittäminen jatkuu kevään aikana, jolloin mobiilisovellukset uudistuvat ja myös tallennusominaisuudet muuttuvat. Kehitämme kuuden kuukauden rajattoman tallennustilan ominaisuuksia, joilla sisältö on helpommin löydettävissä ja tallentaminen entistäkin helpompaa.

Muutoksia tulee myös kahden viikon kanavakohtaiseen tallennukseen. Tekijänoikeusmuutosten siirtymäaikojen umpeutumisen myötä Watson-palvelun kanavakohtainen kahden viikon tallennusominaisuus poistuu ma 3.4.2017 alkaen. Ominaisuuden poistamisen taustalla on vaatimus tekijänoikeusjärjestöiltä koskien kaikkia vastaavanlaisten palveluiden tarjoajia. Rajoitus on Watson-palvelussa jo aiemminkin koskenut Nelonen-, Jim- ja Liv-kanavia. Kuukausihintaan muutoksella ei ole vaikutusta, sillä tallennusominaisuuksia, joista tekijänoikeusmaksua maksetaan, on Watsonissa myös jatkossa. Muutos oikeuttaa Watson-palvelun irtisanomiseen.

Yksittäisten ja toistuvien ohjelmien kuuden kuukauden rajaton tallennus säilyy, ja voit edelleen tallentaa suosikkiohjelmiasi älypuhelimella, tabletilla, selaimella tai televisiolla, johon on asennettu Watson älytelevisiosovellus tai jossa on Watson tv-tikku/boksi.

Mikäli käytät tallentamiseen kodissasi sijaitsevaa kovalevyä tai muistia, ei tallentamiseen tältä osin tule mitään muutosta.

Tulossa uudet mobiilisovellukset.

Helmi-maaliskuun vaihteessa julkaisemme uudet iOS ja Android -mobiilisovellukset. Uusi mobiilisovellus nopeuttaa sovellusten käyttöä, ja sisältää huippuominaisuuden, jolla voit käyttää mobiililaitettasi älytelevisiosovelluksen kaukosäätimenä. Windows Phonen Watson-tuki päättyy myöhemmin keväällä.

Annamme mielellämme lisätietoja asiakaspalvelussamme numerossa 02 420742 (ark. 9.00 - 16.30).

Asiakastiedote tammikuu 2017

C MORE -KANAVAPAKETTIIN TULEE MUUTOKSIA MAALISKUUSSA 2017

MTV uudistaa tarjontaansa vuonna 2017, ja myös MTV:n kanavapaketit kokevat muutoksia. Tilaamassasi C More -kanavapaketissa muutokset astuvat voimaan 1.3.2017 ja myös paketin hinta muuttuu. Maaliskuun alusta lähtien C More -paketin hinta on 14,95 euroa/kk.

C More on jatkossa elokuvien ja sarjojen paketti

C More -kanavapaketin sisältöä on selkeytetty ja jatkossa paketti tarjoaa puhtaasti elokuva- ja sarjasisältöjä. Urheilusisällöt löytyvät jatkossa MTV:n muilta kanavapaketeilta: elokuvia, sarjoja ja urheilua tarjoavalla C More Totalilta ja vain urheiluun keskittyvältä C More Sportilta. Näin ollen C More Golf -kanava poistuu nykyisestä C More -paketista. Täysin uutena kanavana C More -pakettiin kuuluu jatkossa myös lastenkanava C More Juniori.

Lisätietoja
Mikäli sinulla on kysyttävää muutoksesta, voit soittaa asiakaspalvelumme numeroon 02 420742 ma-pe 9.00 – 16.30.

Ystävällisin terveisin

Kemiön Puhelin Oy

tonttu       Myymälä avoinna 9.00 -15.00, tarjoamme glögiä koko päivän.
       Voit nähdä myös vilauksen pikkutontuista! 

       Paljon tarjouksia!

       Tervetuloa

        Hyvää Joulua ja
        Onnellista Uutta Vuotta!