WATSON-PALVELUN PERUSKANAVIIN JA KANAVAPAKETTEIHIN MUUTOKSIA JOULUKUUSSA

Hyvä asiakas,

Watson-palvelun peruskanavavalikoima uudistuu joulukuun aikana. Maksuton Next -kanavapaketti poistuu valikoimasta, tilalle tulee runsaasti maksuttomia lisäkanavia, jotka ovat katseltavissa ilman erillistä tilausta. Vapaasti katseltavien kanavien valikoima kasvaa ja käytössäsi on jatkossa 39 kanavaa. Uusina HD kanavina valikoimiin tulee muun muassa AVA HD, Sub HD ja FOX HD. Listan uusista peruskanavista ja maksuttomista lisäkanavista näet osoitteesta www.watson.fi/fi/tuki/usein-kysyttyä. Uudet kanavat tulevat katseltaviksi 12.12.2017. Mikäli uudet kanavat eivät kuitenkaan näy muutospäivän aikana, käynnistä Watson-päätelaitteesi uudelleen.

Muuttuvat kanavapaketit.

Muuttuvat kanavapaketit Kanavapaketin uudet kanavat 12.12.2017 alkaen Hinnat muuttuvat 1.1.2018
Swedish SVT1 HD, SVT2 HD, TV4 HD Västerbotten, Barnkanalen/SVT24 HD Nykyinen hinta 4,30 €/kk 1.1.2018 alkaen 6,20 €/kk
Swedish Extra DR1 HD, NRK1 HD Nykyinen hinta 4,80 €/kk 1.1.2018 alkaen 6,80 €/kk
Discovery Discovery Channel Nykyinen hinta 11,60 €/kk 1.1.2018 alkaen 9,90 €/kk

Kanavapakettien uudet kanavat ovat katseltavissa 12.12.2017. Laskutus muuttuu uuden hinnoittelun mukaiseksi 1.1.2018.

Kanavapaketit, jotka poistuvat 1.1.2018

Kanavapaketit jotka poistuvat valikoimasta 1.1.2018 ovat Stingray, Nordic HD, News, Base, BBC, Europe, Sports, TV Mini ,TV Mix Mini ja HustlerTV. Poistuvien kanavapakettien laskutus päättyy automaattisesti eikä edellytä sinulta mitään toimenpiteitä.

Uutena kanavapakettina valikoimiin tulee Elisa Mix S paketti (9,90 €/kk), jonka voit  tilata vaikka poistuvien TV-Mix tai TV Mix Mini -pakettien tilalle.

Muutos koskee sekä toistaiseksi voimassaolevia että määräaikaisia sopimuksia. Muutoksen yhteydessä sinulla on oikeus irtisanoa määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva sopimuksesi heti.

Lisätietoa muutoksesta

Löydät tietoa kanavapakettien sisällöistä osoitteesta www.watson.fi/fi/tuki/usein-kysyttyä

 

TURVAPAKETTI-palvelu antaa nyt entistä paremman suojan koko perheen laitteille!
Päivitämme F-Secure TURVAPAKETTI-palvelun vastaamaan entistä paremmin koko perheen tietoturvatarpeita. Samalla palvelun ulkoasu ja hallintasivusto uudistuvat. Uudet ominaisuudet päivitetään palveluun automaattisesti. Nykyisissä laitteissasi olevaa TURVAPAKETTI-palvelua ei siis tarvitse asentaa uudelleen. Voit jatkaa palvelun käyttöä normaalisti ja laitteesi ovat edelleen suojattuja.

Watson-palvelun kehittäminen jatkuu kevään aikana, jolloin mobiilisovellukset uudistuvat ja myös tallennusominaisuudet muuttuvat. Kehitämme kuuden kuukauden rajattoman tallennustilan ominaisuuksia, joilla sisältö on helpommin löydettävissä ja tallentaminen entistäkin helpompaa.

Muutoksia tulee myös kahden viikon kanavakohtaiseen tallennukseen. Tekijänoikeusmuutosten siirtymäaikojen umpeutumisen myötä Watson-palvelun kanavakohtainen kahden viikon tallennusominaisuus poistuu ma 3.4.2017 alkaen. Ominaisuuden poistamisen taustalla on vaatimus tekijänoikeusjärjestöiltä koskien kaikkia vastaavanlaisten palveluiden tarjoajia. Rajoitus on Watson-palvelussa jo aiemminkin koskenut Nelonen-, Jim- ja Liv-kanavia. Kuukausihintaan muutoksella ei ole vaikutusta, sillä tallennusominaisuuksia, joista tekijänoikeusmaksua maksetaan, on Watsonissa myös jatkossa. Muutos oikeuttaa Watson-palvelun irtisanomiseen.

Yksittäisten ja toistuvien ohjelmien kuuden kuukauden rajaton tallennus säilyy, ja voit edelleen tallentaa suosikkiohjelmiasi älypuhelimella, tabletilla, selaimella tai televisiolla, johon on asennettu Watson älytelevisiosovellus tai jossa on Watson tv-tikku/boksi.

Mikäli käytät tallentamiseen kodissasi sijaitsevaa kovalevyä tai muistia, ei tallentamiseen tältä osin tule mitään muutosta.

Tulossa uudet mobiilisovellukset.

Helmi-maaliskuun vaihteessa julkaisemme uudet iOS ja Android -mobiilisovellukset. Uusi mobiilisovellus nopeuttaa sovellusten käyttöä, ja sisältää huippuominaisuuden, jolla voit käyttää mobiililaitettasi älytelevisiosovelluksen kaukosäätimenä. Windows Phonen Watson-tuki päättyy myöhemmin keväällä.

Annamme mielellämme lisätietoja asiakaspalvelussamme numerossa 02 420742 (ark. 9.00 - 16.30).

Asiakastiedote tammikuu 2017

C MORE -KANAVAPAKETTIIN TULEE MUUTOKSIA MAALISKUUSSA 2017

MTV uudistaa tarjontaansa vuonna 2017, ja myös MTV:n kanavapaketit kokevat muutoksia. Tilaamassasi C More -kanavapaketissa muutokset astuvat voimaan 1.3.2017 ja myös paketin hinta muuttuu. Maaliskuun alusta lähtien C More -paketin hinta on 14,95 euroa/kk.

C More on jatkossa elokuvien ja sarjojen paketti

C More -kanavapaketin sisältöä on selkeytetty ja jatkossa paketti tarjoaa puhtaasti elokuva- ja sarjasisältöjä. Urheilusisällöt löytyvät jatkossa MTV:n muilta kanavapaketeilta: elokuvia, sarjoja ja urheilua tarjoavalla C More Totalilta ja vain urheiluun keskittyvältä C More Sportilta. Näin ollen C More Golf -kanava poistuu nykyisestä C More -paketista. Täysin uutena kanavana C More -pakettiin kuuluu jatkossa myös lastenkanava C More Juniori.

Lisätietoja
Mikäli sinulla on kysyttävää muutoksesta, voit soittaa asiakaspalvelumme numeroon 02 420742 ma-pe 9.00 – 16.30.

Ystävällisin terveisin

Kemiön Puhelin Oy

tonttu       Myymälä avoinna 9.00 -15.00, tarjoamme glögiä koko päivän.
       Voit nähdä myös vilauksen pikkutontuista! 

       Paljon tarjouksia!

       Tervetuloa

        Hyvää Joulua ja
        Onnellista Uutta Vuotta!

 

Osakkeitamme ei muuteta sähköiseen muotoon

01.11.2016

Olemme saaneet kyselyitä osakkeiden muuttamisesta sähköiseen muotoon. Uutisointi koskee vain niitä yhtiöitä, joilla on käytössä arvo-osuusjärjestelmä, meillä ei tapahdu muutoksia tämän suhteen

 

Lainmuutoksen myötä olemme saaneet mahdollisuuden antaa Finnet-kotisopimusedun kaikille tilaajille, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että kaikki asiakkaiden soittamat matkapuhelinpuhelut, huolimatta siitä onko asiakkaalla kotisopimus tai ei, tulevat olemaan samanhintaisia 1.11.2016 alkaen. Mikäli asiakas haluaa käyttää muiden operaattoreiden palveluita, on toivotun operaattorin operaattoritunnus valittava, jolloin puhelu hinnoitellaan valitun operaattorin hinnaston mukaan.

Viasat Sport Finland -kanava on avoimessa jakelussa Watson -palvelussa (heille joilla on Watson-boksi) torstai illasta sunnuntai iltaan asti jolloin kanavalta voi seurata NHL-Draft jännitysnäytelmää!

Juhannusjuhlinta saa tänä kesänä aivan uudet mittasuhteet ainakin kaikkien kiekkofanien keskuudessa. Kokon polttamisen ja juhannustaikojen päätteeksi perjantai-lauantai yö huipentuu suomalaisittain kaikkien aikojen mielenkiintoisimpaan NHL Draft –tilaisuuteen. Koskaan aikaisemmin ei suomalaispelaajaa ole varattu numerolla 1. Toistaiseksi parhaaseen sijoitukseen ovat Päässeet Kari Lehtonen (2002) ja Alexander Barkov (2013), jotka on molemmat varattu numerolla 2.

Nyt viikonloppuna tämä tilastotieto saattaa hyvinkin olla historiaa. ”Tuskin koskaan Suomessa on odotettu NHL:n varaustilaisuutta näin kovasti kuin nyt. Patrik Laine, Jesse Puljujärvi ja Olli Juolevi ovat olleet erilaisissa ennusteissa ja spekulaatioissa kärkisijoilla läpi kiekkokauden. Alle 20-vuotiaiden sekä alle 18-vuotiaiden voitettua MM-kultaa nuorten tähtien seuraamisesta on tullut muidenkin kuin kiekkointoilijoiden hommaa. Kaikki haluavat tietää kuinka pienellä numerolla nuorukaisemme varataan NHL:ään ja voisiko kuitenkin olla mahdollista, että nähtäisiin historiallinen suomalainen ykkösvaraus”, spekuloi Viasatin jääkiekkotuottaja Iiro Harjula.


Samalla laajenee myös leffavalikoima, kun suomalainen Watson tuo Makuuni-vuokraamoonsa ruotsalaisen Plejmon laajat elokuvasisällöt.

Tämä kevät on ollut erityinen Watsonin Makuuni-leffavuokraamon kannalta, sillä Watson Nordic Oy aloitti yhteistyön ruotsalaisen digitaalisen elokuvapalvelun Plejmon kanssa. Yhteistyön myötä Watsonin Makuuni-vuokraamon valikoima laajenee ja hinnoittelumalli koki jo täydellisen uudistumisen.

”Makuuni-vuokraamon uusi hinnoittelu joustaa ajan ja kysynnän mukana. Katsotuimpien elokuvien hinnat ovat korkeimmat. Kun katsojamäärä laskee, myös hinta laskee. Hinta tarkistetaan joka yö. Elokuvien vuokraamisen uusi malli soveltuu erinomaisesti Watsonille, sillä haluamme tehdä tv-viihteen katsomisesta entistä joustavampaa”, Watson Nordicin vt. toimitusjohtaja Jari Laiho kertoo.

”Olemme iloisia, että Watson Nordicin ja Plejmon yhteistyön myötä myös meidän Watson-asiakkaillamme on käytettävissä yhä kattavampi videovuokraamo ja joustava hinnoittelu.” sanoo Kemiön Puhelimen myymälävastaava Markus Dahlbom.

Uutuuselokuvien hinta on hieman alle viisi euroa, mutta vanhempien elokuvien hinta voi laskea jopa 0,33 euroon. Jatkossa Watsonin Makuuni-vuokraamossa on tarjolla myös viikoittain vaihtuvia ilmaisia elokuvia. Vuokrausaika säilyy vastaisuudessakin 48 tunnissa.
Watsonin Makuuni-vuokraamo tulee kattamaan kesän aikana jopa 3000 elokuvan valikoiman. Mukana valikoimassa on niin uusia kuin vanhojakin elokuvia Suomesta ja ulkomailta. Muutoksen myötä suomalaisten elokuvien osuus Watsonin Makuunissa vahvistuu entisestään.

”Olemme iloisia, että voimme tarjota uusien ja vanhojen elokuvien valikoiman Watsonin asiakkaille. Nyt he voivat katsella myös suurten studioiden, kuten Paramountin, Universalin ja Disneyn tuotantoja. Uutuusleffat tulevat ensi-iltaan Watsonin Makuuniin vain muutama kuukausi elokuvateattereiden ensi-illan jälkeen”, sanoo Plejmon toimitusjohtaja Ulrika Viklund.

Watson on tv-palvelu, joka toimii kaikkien operaattoreiden verkossa ja kaikilla päätelaitteilla. Watsonin kautta voi katsoa ja tilata maksuttomia ja maksullisia tv-kanavia sekä Makuunin elokuvia. Watsonia voi käyttää tabletilla, älypuhelimella, tietokoneella ja televisiolla, jossa on Watson-boksi tai -sovellus. Watson-sovellus löytyy mm. LG:n, Samsungin ja Finluxin älytelevisioista sekä Sonyn ja Philipsin Android-televisioista. Watsonissa voit myös katsoa ja tallentaa tv-kanavia sekä tilata

Watsonin Makuunissa kesällä 2016 m.m nämä huippuelokuvat:

Watsonin Makuunissa kes2016

Lisätietoja:
Kimito Telefon Ab, myymälävataava Markus Dahlbom, puh 02 420742, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.