tekniskt_fel.jpg

Häiriöitä Internet- ja IPTV-palveluissa ja korjaustyöt meneillään.

 

Pahoittelemme,

 

Puzzelbit webben

Onko sinulla kokemusta taloushallinnon työtehtävistä ja pidätkö laskutuksesta sekä muista talouteen liittyvistä tehtävistä? Jos sinulla myös on kokemusta tai kiinnostusta myynnistä ja markkinoinnista, olet etsimämme henkilö.


Tehtävien kuvaus
Talouspuolella työskentelee kaksi henkilöä. Työtehtäväsi olisi ensisijaisesti laskutus, joka koostuu kuukausimaksujen laskutuksesta 6 kertaa vuodessa, juoksevasta laskutuksesta sekä muista talous- ja toimistotehtävistä.

Tehtävään kuluu myös osallistuminen kuidun sekä yhtiön muiden palveluiden myyntiin ja markkinointiin.

 

Mitä tarjoamme sinulle
Tarjoamme sinulle monipuolisen työn erinomaisten kollegoiden parissa. Paikallinen teleyrityksemme kuuluu Finnet-konserniin ja toimintamme sijoittuu Kemiönsaarelle. Työn kehitystä ja tukea tuovat kollegat ja yhteistyökumppanit ympäri Suomea, jotka muodostavat vahvan osaamisverkoston.

Sinulla on mahdollisuus olla mukana kehittämässä yrityksen palveluita, jotta voimme jatkossakin tarjota parhaat tietoliikenneratkaisut asiakkaillemme toiminta-alueellamme.

 

Mitä odotamme sinulta?
Tarjoamme koulutusta kaikissa tehtävissä, mutta odotamme sinulta:

- Kokemusta laskutuksesta ja/tai vastaavista taloushallinnon tehtävistä
- Kiinnostusta myyntityöstä, kokemus katsotaan eduksi
- Kiinnostusta markkinoinnista, kokemus katsotaan eduksi
- Avoin uusille haasteille ja joustava työtehtävien suhteen
- Palveluhenkinen
- Vastuullinen
- Hyvä suomen ja ruotsin kielitaito

 

Hae meille!
Lisätietoja työtehtävästä antaa: Christian Lindroos, christian.lindroos(a)kimitotelefon.fi, 02 420 735

Hae tehtävää lähettämällä vapaasti muotoiltu hakemus palkkatoiveineen sekä ansioluettelo osoitteeseen: christian.lindroos(a)kimitotelefon.fi
viimeistään 5.3.2023.


Työn luonteen takia, tarkastamme luottotiedot sekä mahdolliset liikesuhteet.

 

Kemiön Puhelin on aikaansa seuraava vuonna 1901 perustettu yritys, joka tarjoaa paljon muutakin kuin perinteisiä puhelinpalveluja. Kemiön Puhelin panostaa määrätietoisesti nykyaikaisiin IT-palveluihin, kuituyhteyksiin kotitalouksille, nopeisiin Internet liittymiin, puhe- ja TV-palveluihin. Kemiön puhelimen verkkotoimialue on Kemiönsaari.

 

F-Secure Total uudistuu monipuoliseksi tietoturvapalveluksi                              f secure logo

F-Securen TOTAL-palvelupaketti, joka sisältää erilliset SAFE, Freedome VPN ja ID Protection-sovellukset, uudistuu helmikuussa. Uusi F-Secure Total -palvelu yhdistää kolmen erillisen sovelluksen parhaita ominaisuuksia yhdeksi monipuoliseksi tietoturvapalveluksi. Laitteidesi, yhteytesi ja henkilötietojesi suojaus on jatkossa entistäkin kätevämpää. Lue mitä uusi palvelu sisältää ja kuinka otat sen käyttöön.

Haluamme tarjota sinulle kotimaista ja maailman parasta tietoturvaa jatkossakin. Käytössäsi oleva F-Secure SAFE-palvelu päivittyy 15. helmikuuta alkaen F-Secure Total-palveluksi. Samalla sovellukseen tulee uusia ominaisuuksia, kuten WiFi-suojaus ja henkilötietojen suojaus. Uudet ominaisuudet ja päivitys tulee saataville eri käyttöjärjestelmiin vaiheittain. Saat kaikki uudet ominaisuudet käyttöösi, mikäli sinulla on vähintään 3 laitteen F-Secure TOTAL-palvelu.

HUOM! Johtuen palvelu-uudistuksesta ja sovellukseen lisättävistä ominaisuuksista, olemme tarkistaneet nykyisen SAFE 1 palvelun hinnan. Uusi hinta on 1.3.2023 alkaen 3,90 €/kk. Samalla tuomme myyntiin uuden 2:lle laitteelle asennettavan F-Secure Total 2 palvelun 4,90 €/kk.


Mitä uudistus tarkoittaa?
Nykyisen F-Secure TOTAL-palvelupaketin erillisten sovellusten ominaisuudet tuodaan samaan sovellukseen, jonka nimi on jatkossa F-Secure Total. Palvelun käyttö on kätevää, sillä jatkossa hallinnoit eri ominaisuuksia pelkästään yhden sovelluksen kautta.

Nykyinen F-Secure palvelusi päivitetään 15.2.2023 alkaen F-Secure Total -palveluiksi seuraavasti:

1. F-Secure SAFE 1 on jatkossa F-Secure Total 1, joka sisältää seuraavat ominaisuudet

PANKKITOIMINTOJEN SUOJAUS
Selaa Internetiä ja työskentele huoletta sekä hoida verkko-ostokset ja pankkitoiminnot turvallisesti.

VIRUSTORJUNTA
Palkittu ohjelmisto* suojaa laitteesi viruksilta, troijalaisilta, vakoiluohjelmilta ja kiristyshaittaohjelmilta.

WIFI SUOJAUS
Suojaa yksityisyytesi myös suojaamattomassa julkisessa WiFi:ssä. Kaikki liikenne on salattua, eikä sitä voi siepata.

HENKILÖTIETOJEN SEURANTA
Yhdistää tietoturva-analyytikoiden työn ja ympärivuorokautisen pimeän verkon seurannan ja etsii henkilötietojasi ilmenneistä tietovuodoista.

2. Mikäli haluat päivittää pakettisi uuteen Total 2-pakettiin tai käytössäsi on F-Secure TOTAL 3 tai suurempi paketti, palveluusi kuuluu lisäksi,

SALASANAHOLVI
Pienennä riskiäsi joutua henkilöllisyysvarkauksien uhriksi luomalla vahvoja ja ainutlaatuisia salasanoja ja synkronoimalla ne kaikkien laitteidesi välillä.


Tärkeää - nykyisten salasanojen yhdistäminen uuteen sovellukseen
Mikäli käytössäsi on ID Protection ja olet tallentanut salasanoja Holviin, tulee sinun yhdistää salasanat nykyisen palvelun ja uuden F-Secure Totalin kanssa. Yhdistäminen on helppoa ja ohjelma neuvoo sinua. Älä poista nykyistä ID Protection sovellusta laitteestasi ennen kuin olet yhdistänyt salasanasi uuteen palveluun.

Suosittelemme myös, että otat palvelun käyttöön vähintään kahdessa eri laitteessa. Näin varmistat, että salasanasi pysyvät aina tallessa ja käytettävissä vaikka toinen laite rikkoutuisi. Uusi Total kannattaakin asentaa kaikkiin laitteisiin!


Näin otat uudet ominaisuudet käyttöösi!
Mikäli käytössäsi on mobiililaitteita, niin laite ilmoittaa, kun uusi sovellus on päivitettävissä. Windows PC ja Mac -laitteille päivitys tulee automaattisesti, kun laite on kytketty internettiin. Päivitykset tapahtuvat vaiheittain 15.2.2023 alkaen. Kaikki uudet ominaisuudet ovat käytettävissä heti kun laitteesi ohjelmisto on päivittynyt.

Suosittelemme että otat uuden F-Secure Total -palvelun käyttöön heti, vaikka voitkin vielä käyttää erillisiä ID Protection ja FREEDOME VPN -sovelluksia.
Mikäli sinulla on kysyttävää palveluun liittyen, tai haluat kuulla lisää uusista ominaisuuksista, tule käymään myymälässämme tai soita p. 02 420 742!


Lisätietoja F-Secure Total-palvelusta löydät myös osoitteesta www.f-secure.com

nhk fin

NHK WORLD-JAPAN on Japanilaisen publik service organisaation kansainvälinen palvelu. Kanava tarjoaa uusimman informaation Japanista ja Aasiasta. Kanava antaa katsojalle Japanilaisen perspektiivin uutisille,
kulttuurille ja perinteille.


Kanavapaikka

62

Keskiviikkona 18.1 myymälämme on auki klo 13.00-16.30 välillä.
Asiakaspalvelu palvelee normaalisti numerossa (02) 420 742 klo 9.00-16.30 välillä.

HUOM! tänään 5.1 olemme auki klo 13.00-16.30 välillä inventaarion vuoksi. Huomenna 6.1 myymälä on suljettu.

Januari bonuskanal

GINX Esports TV on ensimmäinen ja suurin esports TV kanava maailmassa. Kanavan tavoitteena on laajentaa esports-näkyvyyttä ja kiinnostavuutta kaikille urheilusta kiinnostuneille. Ginx Esports TV tekee Lontoon konttoristaan yhteistyötä maailmanlaajuisten yhteistyökumppaneiden kanssa varmistaakseen esports-faneille laajan sisällön esports-viihdettä sekä myös live-turnauksia 24 tuntia päivässä jokaisena päivänä.


Kanavapaikka

62

Beige and Red Minimalist Thank You for Support Merry Christmas Instagram Post 1

fin 1

Kanavalla esitetään matkailun monia puolia vaellusseikkailuista ruokaan ja juomaan sekä viiden tähden luksuselämyksiin. Jos suunnittelet loman viettoa, tämä on paras paikka aloittaa!

 

Kanavapaikka

62

iStock 1179602671 1

Kuituliittymä itsellesi tai vaikkapa lahjaksi?

Tule tekemään kuitusopimus 1.12-23.12.2022 välisenä aikana niin saat 300 € alennuksen kuidun liittymismaksusta.