På grund av coronaviruset har de flesta betydande sportligorna blivit pausade. Detta påverkar C More Total- och Sport- samt Viasat Kulta-, Urheilu-, Jalkapallo-, Jääkiekko- och Golf- kanalpaketens innehåll.

Vi gör följande ändringar i dessa kanalpaket senast på fredag:

  • C More Sport -kanalpaketet utvidgas med allt innehåll från C More Total, dvs. serier, filmer och barnprogram.
  • Priset på både C More Sport- och C More Total -kanalpaketen i mars är -50% av Total-paketets normalpris, dvs 17,48 €/mån.
  • Viasat Urheilu, Jalkapallo, Jääkiekko och Golf -paketens innehåll utvidgas till att omfatta alla kanaler från kanalpaketet Viasat Kulta och dessa kanalpakets pris är 19,95 €/mån från och med 16.3.


De sänkta priserna syns på kundernas kommande fakturor och som det ser ut i nuläget, är de i kraft under den tiden som undantagssituationen kräver det, men åtminstone till slutet av mars.

Dessutom strävar kanalbolagen efter att skaffa nytt, intressant innehåll till sina sportkanaler trots undantagssituationen. Du kan till exempel se på SPORT LIVE på Viasat Urheilu-kanalen och Viaplay vardagar kl. 19.00 och 20.00. Vi informerar mer när vi får information från kanalbolagen.