Kimito Telefon är ett tidsenligt och virilt år 1901 grundat företag som erbjuder betydligt mer än bara traditionella telefontjänster. Kimito Telefon satsar målmedvetet på moderna IT-tjänster så som fiber till hemmet, snabba Internet anslutningar, telefoni och TV. Kimito Telefons nätverksamhetsområde är Kimitoön.

Hos oss hittar du ett mångsidigt utbud av datorer, telefoner, installations- och servicetjänster för både hemmet och företaget. 

 

Vi erbjuder ett prima sommarjobb åt en positiv ung person för tiden 2.5 (el.enl. överenskommelse) - 31.8.2018.

 

Kriterier

Vi förutsätter min. 18 års ålder. Din utbildning är inte avgörande, vi lär dig på plats. Däremot behöver du vara utåtriktad och intresserad av att betjäna kunder glatt och hurtigt på både svenska och finska. Även annan språkkunskap är välkommen. Vi värdesätter också att du kan ta ansvar och initiativ och har glimten i ögat. Vi önskar att du kan börja arbeta så tidigt som möjligt på våren och ett plus är om du även har möjlighet att jobba hos oss nästa sommar.

Uppgifterna bl.a.

Försäljning

Marknadsföring

Kundservice

Tjänstevtal

Möjligen datorservice och –installationer

 

Lönen enligt branschens kollektivavtal

Du får även ett arbetsintyg du kan ha nytta av senare.

En fritt formulerad ansökan som skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast 11.3.2018

Vid frågor kontakta Markus Dahlbom, 02 420742, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.