Ändringar i Viasat Kulta och Viasat Viihde under våren

Viasat vill erbjuda marknadens bästa filmkanaler och därför ändras Viasats kanalutbud under våren 2017. Ändringarna gäller paketen VIASAT KULTA och VIASAT VIIHDE.

Nuvarande kanalerna Viasat Film Comedy och Family sammanslås till nya kanalen Viasat Film Family, som kommer att fokusera på de bästa filmerna för hela familjen och på komedier från och med den 4 april 2017. Nya kanalen Viasat Film Family kommer att synas på kanalplatsen 84. Ändringarna genomförs för att kanalerna bättre ska motsvara den ökande efterfrågan på filmer.

Nya Viasat Film Family kommer att från morgon till eftermiddag fokusera på filmer för barn och hela familjen. Kanalen sänder till exempel de populäraste tecknade filmerna. Mot kvällen och natten ändras innehållet till filmer som intresserar även vuxna.

En del av Film-kanalerna delar just nu kanalplats och en del av sändningstiden upptas av program från tredje part (Penthouse 1&2 och Blue Hustler). Detta arrangemang kommer att upphöra. I fortsättningen kommer Film-kanalerna (Premiere, Action, Family, Hits) att förevisa filmer hela 24 timmar om dygnet. På kanalerna kommer förevisningstiden för filmer alltså att öka med totalt 17 timmar per dag.

Av de erotiska kanalerna utgår Blue Hustler den 1 mars och Penthouse 1&2 den 1 april. Erotiskt innehåll kan också i fortsättningen ses på Playboy-kanalen.

National Geographic-kanalen blir en frikanal och utgår från Viasats kanalpaket.

Dessa ändringar påverkar inte prissättningen på kanalpaketen och kräver inga åtgärder av våra kunder. Mera information får du genom att kontakta vår kundtjänst på nummer 02420742 (vard. 9-16.30).