vi fortsätter att utveckla Watson-tjänsten under våren. Mobilapparna förnyas och inspelningsegenskaperna ändras. Vi kommer att utveckla egenskaperna för obegränsad lagring i sex månader, så du kommer hitta innehåll enklare och det blir ännu enklare än tidigare att lagra program.

Lagringen av enskilda kanaler kommer också genomgå ändringar. I och med att övergångstiden för ändringar i upphovsrättigheterna är slut slopas egenskapen lagring av enskilda kanaler i två veckor från och med måndagen den 3 april 2017 i Watson-tjänsten. Bakgrunden till att egenskapen slopas är att upphovsrättsorganisationerna kräver detta av alla som producerar motsvarande tjänster. Den här begränsningen har redan tidigare omfattat kanalerna Nelonen, Jim och Liv i Watson-tjänsten. Ändringen påverkar inte månadsavgiften, eftersom inspelningsegenskaper omfattade av upphovsrättsavgiften kommer finnas i Watson också i framtiden. Ändringen ger rätt att säga upp Watson-tjänsten.

Enskilda och återkommande program kan fortsättningsvis lagras obegränsat i sex månader, och du kan också i framtiden spela in dina favoritprogram med smarttelefon, surfplatta, webbläsare eller en tv, bara du installerat en Watson-smart-tv-app till din tv eller om du har en Watson tv-sticka/box.

Ifall du för lagringen använder en hårddisk eller ett minne som finns i ditt hem, blir det inga ändringar i lagringen gällande detta.

Nya mobilappar på väg.

I månadsskiftet februari–mars lanserar vi nya mobilappar för iOS och Android. Med den nya mobilappen kommer du kunna använda apparna ännu snabbare, och en superegenskap ingår, du kommer nämligen kunna använda din mobila enhet som en fjärrkontroll till din smart-tv-app. Watson-stödet för Windows Phone upphör senare i vår.

Vi ger gärna närmare uppgifter via vår kundtjänst på nummer 02 420742 (vard. 9.00 - 16.30).