Varaudumme yhteiskuntakriittisten tietoyhteyksien ylläpitoon suojautumalla koronavirukselta

Toistaiseksi tulemme palvelemaan asiakkaitamme normaalisti asiakaspalvelupisteessämme mutta kehotamme kaikkia hoitamaan asioitaan ensisijaisesti puhelimitse tai muita elektronisia tapoja käyttäen aina kun on mahdollista.

Asentajat jatkavat kuituliittymien asennuksia sovittujen aikataulujen mukaisesti, mutta muistathan pysytellä riittävän kaukana kotiisi tulevasta asentajasta. Myös vikatapauksissa teemme kotikäyntejä, mikäli käyntiä ei voida lykätä. Haluamme muistuttaa erityisesti vanhempia henkilöitä miettimään, onko kotikäynti välttämätön. Mikäli sairastut tai olet muutoin epävarma tilanteesta, peruutathan kanssasi jo sovitun kotikäynnin soittamalla asiakaspalveluumme. Asentajamme sopivat kanssasi uuden ajan myöhempään ajankohtaan.

Pyrimme myös minimoimaan tartuntariskiä yhtiön sisällä henkilökunnan keskuudessa tekemällä etätyötä. Kannattaa myös tämän takia olla yhteydessä ennen mahdollista tapaamista ja varmistua että henkilö on paikalla.

Näillä varautumistoimilla pyrimme varmistamaan asiakkaidemme yhteyksien ja palveluiden ylläpidon ja toiminnan myös virustilanteen eskaloituessa, sekä osaltamme ehkäisemään koronaviruksen leviämistä. Useat asiakkaamme ovat jo nyt siirtyneet pääosin etätöiden tekoon ja oletamme määrän vielä kasvavan, joten luotettavan ja toimivan kuituverkon edut ovat nyt entistäkin ilmeisempiä.

 

Yhteystiedot