Kemiön Puhelin Oy - Kotiasiakkaat
Ab Kimito Telefon - Kemiön Puhelin Oy
KotiYrityksetMyymäläKemiön PuhelinPå svenska  
       

 

Käyttöehdot

Ab Kimito Telefon - Kemiön Puhelin Oy:n world wide web -palvelun käyttöä koskeva ilmoitus

Käyttöehtojen hyväksyminen

Avaamalla Ab Kimito Telefon - Kemiön Puhelin Oy:n world wide web -palveluun kuuluvan yksittäisen www-sivun sitoudut noudattamaan jäljempänä esitettyjä käyttöehtoja. Mikäli et hyväksy näitä käyttöehtoja sellaisenaan, Sinulla ei ole oikeutta avata sivuja.

Tekijänoikeus

Tämä world wide web -palvelu sisältää © Ab Kimito Telefon - Kemiön Puhelin Oy:n tekijänoikeudellisesti suojattua aineistoa, jonka kaikki oikeudet pidätetään, näissä käyttöehdoissa erikseen mainittuja poikkeuksia lukuun ottamatta.

Kaiken näiden www-sivujen sisältämän aineiston tai aineiston osien kopioiminen, siirtäminen, julkaiseminen, saattaminen yleisön tai kolmannen osapuolen saataville, jakelu tai tallentaminen missä tahansa muodossa muuhun kuin henkilökohtaiseen yksityiskäyttöön on kielletty ilman Ab Kimito Telefon - Kemiön Puhelin Oy:n etukäteen antamaa kirjallista suostumusta, näissä käyttöehdoissa mainittuja poikkeuksia lukuun ottamatta. Lehdistötiedotteiden tai muiden julkiseksi tarkoitettujen dokumenttien käyttö tiedonvälitykseen sallitaan edellyttäen, että tiedon lähde mainitaan tiedon esittämisen yhteydessä.

Sisältöjen esittäminen ja muutokset palvelussa

Ab Kimito Telefon - Kemiön Puhelin Oy:n world wide web -palvelun sisältö esitetään sellaisenaan. Ab Kimito Telefon - Kemiön Puhelin Oy:n varaa oikeuden koska tahansa tehdä muutoksia worl wide web -palvelun sisältöön tai vuorovaikutteisiin toimintoihin sekä palveluihin. Ab Kimito Telefon - Kemiön Puhelin Oy:n pidättää lisäksi oikeuden rajoittaa tai estää pääsyn www-palveluun. Ab Kimito Telefon - Kemiön Puhelin Oy:n ei takaa, että palvelu on käytössä keskeytyksettä ja virheettömästi kaikissa laite- ja ohjelmistoympäristöissä.

Vastuullisuus

Ab Kimito Telefon - Kemiön Puhelin Oy:n ei myöskään vastaa tässä world wide web -palvelussa esitetyn aineiston virheettömyydestä ja aineiston käytön aiheuttamista suorista, epäsuorista, välillisistä, satunnaisista tai erityisistä taloudellisista, henkisistä tai fyysisistä sekä liiketoiminnan keskeytymisestä aiheutuvista vahingoista. Ab Kimito Telefon - Kemiön Puhelin Oy:n ei vastaa kolmansien osapuolien WWW-palveluista, joihin saatat siirtyä Ab Kimito Telefon - Kemiön Puhelin Oy:n world wide web -palvelun sivuilla esitettyjen linkkien kautta.


Ab Kimito Telefon - Kemiön Puhelin Oy:n  ei luovuta tämän world wide web -palvelun sisältämien toimintojen kautta saamiansa yksittäisten palvelunkäyttäjien yhteystietotietoja kolmansille osapuolille. Emme myöskään käytä tietoja omassa markkinoinnissamme ilman yksittäisen palvelunkäyttäjän suostumusta.

Ab Kimito Telefon - Kemiön Puhelin Oy:n world wide web -palvelun on toteuttanut BMS Webweaver Oy.

 

Yksityisyyden suoja ja henkilötietojen käyttöä koskevat periaatteet

Avaamalla tähän verkkopalveluun kuuluvan sivun hyväksyt seuraavat henkilötietojen käyttöä koskevat periaatteet.

Olemme sitoutuneet turvaamaan yksityisyyden suojaa internetissä. Koska keräämme sivuston käyttöön liittyen tietyn tyyppistä informaatiota, mielestämme on tärkeää että, ymmärrät tietojen keräämistä ja käyttöä koskevat periaatteet. Kaikki kerättävä tieto käsitellään luottamuksellisena ja on tarkoitettu ainoastaan sivuston julkaisijan omaan käyttöön verkkopalvelun kehittämiseen ja asiakkuuksien ylläpitoon liittyen. Tietoja ei  luovuteta kolmansille osapuolille.

Yleiset tietojen keräämistä koskevat periaatteet

Vapaaehtoisesti annettujen tietojen käyttö.

Keräämme ainoastaan vapaaehtoisesti annettua henkilökohtaista tietoa, jotka käyttäjä ilmoittaa täyttäessään yhteydenotto- tai palautelomakkeen.

Voimme  käyttää näitä tietoja vastataksemme pyyntöihisi tai ottaakseen yhteyttä sähköpostitse, postitse tai puhelimitse. Yhteydenotot perusteena voi olla myös uusista tuotteista, palveluista tai asiakaseduista tiedottaminen.

Vapaaehtoisesti annettujen tietojen käytön kieltäminen.

Käyttäjällä on myös mahdollisuus kieltää vapaaehtoisesti annettujen tietojen käyttö markkinoinnissamme.

Yleisten tietojen kerääminen – kävijäseuranta

Seuraamme www-sivuston yleistä kävijäliikennettä tilastollisin perustein. Tämä seuranta ei yksilöi yksittäistä sivuston käyttäjää, eikä rekisteröi yksittäisen kävijän sivuston käyttöön tai käytössä olevaan tekniikkaan liittyviä henkilökohtaisia tietoja.

Yleistä tietoa kerätään sivuston sisältöjen lataamisen, sivuston käytön aktiivisuuteen eri ajanjaksoilla, käyttäjien selaintekniikkaan ja internetkäyttäytymiseen liittyen.

Tietojen keräämisen perusteena on palvelumme kehittäminen kävijöiden internetkäyttäytymisen ja teknisten valmiuksien perusteella.

 


 


Huoltotyö Watson palve-
lussa 12.8.2015 klo 00.00-06.00
Huoltotyö Watson palvelus
tiistain 7.7. ja keskiviikon 8.7 välisenä yönä.
Watson-päivitys
13.5.2015
KEXTV laajenee
Kemiönsaarelle
» Kaikki

Webmail / hallintaEtusivuSivukarttaYhteystiedotKäyttöehdot