Kemiön Puhelin Oy - Kotiasiakkaat
Ab Kimito Telefon - Kemiön Puhelin Oy
KotiYrityksetMyymäläKemiön PuhelinPå svenska  
       


 

Kemiön Puhelimesta saat myös nk. IPTV-palvelun. Kemiön Puhelimen LaajakaistaTV-palvelu, KIT TV on kaksisuuntainen TV-palvelu, joka lähetetään KIT Laajakaista- ja KIT kuitu-liittymien kautta. Se tarjoaa monipouolisten TV- ja radiokanavien kautta viihdettä, asiaa ja elämyksia koko perheelle. KIT TV-palvelu on tavallisesti KIT Laajakaista- ja KIT kuituliittymien  lisäpalvelu, mutta sen voi saada myös ilman laajakaistaliittymää.

KIT TV-palvelu mahdollistaa automaattisesti ReTVn eli sinulla on käytössäsi kotimaiset kanavat viikon ajan taaksepäin. Voit myös nauhoittaa omia ohjelmia. KIT TV-palvelu sisältää myös KIT PCTV:n (ks. KIT PCTV). Voit myös surffata internetissä ja käyttää sähköpostia TV:n kautta. KIT TV-palvelu yhdistää siis digiTV:n ja internetin parhaat ominaisuudet ja tarjoaa aivan uuden tavan hyödyntää TV:n sisältöä. Voit katsoa mitä haluat ja milloin tahansa.

 
kanavaesite                

Seuraavat peruskanavat kuuluvat KIT TV-palveluun. Kanavakortilla saat käyttöösi lisäkanavia ja mahdollisuuden hankkia maksukanavia.

YLE TV1
YLE TV2
MTV3
Nelonen
YLE Fem/SVT World
Sub
YLE Teema


Kanavataulukko

LIV
JIM
TV5
The Voice
FOX
AVA
Yle HD

MTV
BCTV
TV7
France 24
TV5 Monde
Åland 24

 

                         DNA TV-guide

KIT TV-asiakkaana sinulla on myös KL-TV eli Kemiönsaaren Paikkallis-TV suoraan laitteessasi. Voit valita päävalikosta KL-TV ja sieltä ohjelman, jonka haluat katsoa. Kesän aikana tullaan tallentamaan ohjelmaa eri tapahtumista  Kemiönsaarella, joten ohjelmatarjonta tulee kasvamaan tuntuvasti. Mikäli haluat katsoa
KL-TV:tä webin välityksellä, poikkea osoitteessa www.kl-tv.fi.


Lisätietoja saat hankkeen vetäjä Kim Westerlundilta tel 040 6620320 tai
sähköpostilla kim.westerlund@kimitoon.fi.


KIT TV-palvelu muuttuu
Watsoniksi 1.12.2014
Huoltokatkos
1.10.2014 klo 00-06
3.9. Häiriöitä KIT TV-
sekä laajakaistapalvelussa
HUOM, HUOM, HUOM!
Kemiönsaaren lähi-TV info 29.8.
» Kaikki

Webmail / hallintaEtusivuSivukarttaYhteystiedotKäyttöehdot